• Facebook
  • Instagram

Queya, Karl Ribič s.p.

Maribor, Slovenija

E: queya144@gmail.com

T: 051 657 442

© 2019 by Karl Ribič. Proudly created by Wix.com

Postavitev Duše

z 12 izvornimi stebri kreacije

Energijska metoda s katero uskladite sebe, svoje energije, svoj namen s samim SABO. Primerna je za pridobitev vseh vrst odgovorov na vprašanja, ki se izražajo na fizičnem nivoju v obliki telesnih bolezni, odgovorov na vašem popotovanju po duhovnih sferah itd. V kolikor vas pokliče, je prava za vas v tem trenutku tukaj in sedaj.

Sporočilo izvornih energij kreacije:

Predstavljamo 12 osnovnih podpornih stebrov civilizacije. Mi smo vasi predniki, mi smo vasi temelji, mi smo vasi kreatorji. To kar ste naredili iz sebe ni nič novega za nas, ker vas spremljamo že vseskozi na vasi poti od nastanka zemlje in vas kot prvotnih prebivalcev NJE, ki pa je naša kreacija, tako kot vi. Na pričetku se je ona prilagajala vam, da ste se lahko nemoteno razvijali, nato ste se vi prilagajali NAM, da ste postali ljudje, v taksni obliki kot ste danes tukaj na zemlji. Sedaj je čas, da se vi prilagajate SEBI, da skreirate SEBE, v taksni obliki kot je izvorno zapisano.

 

Postavitev duše z nami, kot podpornimi stebri te civilizacije, pomeni postavitev v izvorno matrico časa in prostora, kot je bilo prvotno zamišljeno.

 

Spoznali boste, kdo ste v resnici, kajti mi vam bomo pridržali temelj, katerega nimate, saj ste že od samega pričetka vašega obstoja obstajali samo ZASE in za nikogar drugega.

Sedaj je trenutek, da se postavite izven vašega časa in prostora v naš čas in prostor.

 

Vse to in še več, vam nudimo preko izvorne povezave v tej terapiji imenovani POSTAVITEV DUŠE z 12 IZVORNIMI STEBRI KREACIJE.

 

Ko se umaknemo boste stali sami, brez nase podpore, tako kot je bilo tudi napisano na začetku:

»Duša bo stala SAMA, in spoznavala bo širino obstoja skozi zavedanje posameznika kot celote in celote kot posameznika, dokler ne doseže nivoja zavedanja enosti, kar pomeni da doseže nivo brez nivojev, v prostoru izven prostora in času izven časa. TO JE NAMEN VSAKE DUŠE, KI BIVA SEDAJ V TEJ ZEMELJSKI REALNOSTI in PRIHAJA IZ VEČNOSTI ter PREHAJA V VEČNOST.«

Energijska izmenjava ( 2-3 ure ) – 222,00 EUR

Kontakt za dogovor termina ali nadaljnje informacije:

TEL: 051 657 442
E mail: queya144@gmail.com

Skype: karlribic
Paypal: https://paypal.me/karlribic