• Facebook
  • Instagram

Queya, Karl Ribič s.p.

Maribor, Slovenija

E: queya144@gmail.com

T: 051 657 442

© 2019 by Karl Ribič. Proudly created by Wix.com

Elohimi

Zvezdni Starši - Zvezdni Otroci

Kot vam je dano življenje na zemlji, tako vam je dano živeti na drugih planetih, kamor potujete. Izhajate iz res vseh delov galaksij, vseh delov vesolja, vesolji in predajate svoje znanje, energijo, nam zemeljskim bitjem. Mi smo vsi zemljani, vi ste vsi zemljani in ni ga junaka, kateri bi lahko brez dvoma povedal, da ga nikoli ni bilo strah, da se nikoli ni spraševal po bistvu obstoja tukaj in sedaj, da ni dvomil vase.

Veste, tudi mi prihajamo iz vseh delov galaksij, vesolji, osončij – kakor jih lahko tudi imenujete – predvsem zato vam lahko pomagamo, da začutite vaš izvor, vašo dušo, tukaj v zemeljskem obstoju. Ker vemo kdo ste, vidimo vas na nivoju duše in vemo kaj potrebujete.

Kamorkoli boste potovali, ne boste res doma. Zakaj? Ker delujete na toliko različnih nivojih istočasno, da tudi to ni bil namen. Namen je samo, da sprejmete, da ste multidimenzionalno bitje, popotnik skozi prostor in čas, kateri je vam seveda resničen – a kakor hitro zopet potujete, zopet začutite domotožje oz. da ste samo začasno tukaj, da to ni vaš dom. In veste kaj? To je popolnoma pravilen občutek. Vse kar občutite, je pravilen občutek.

V tej transmisiji energije, izmenjavi energije, vas podpremo z energijo vašega izvornega planeta, vašega izvora – istočasno pa vas peljemo domov in tudi dom pripeljemo k vam.

 

Zaznali boste veliko več, kot lahko na zemeljskem nivoju in nekje bo ostalo zapisano v vas.

 

Podpora od doma in integracija teh energij – vedno ob pravem trenutku – tukaj in sedaj.
 

Otroci, kateri prispejo na zemljo, so res duše, ki so si vas izbrale dragi starši. Tudi vi ste zvezdni otroci, vedno ste bili in boste. Ko vas oni spomnijo, kdo v resnici ste, se jim zahvalite in jih poprosite naj vam pokažejo še več. Oni se spomnijo veliko več kot se vi.

 

Podpora njim je istočasna ali sočasna ali tukaj in sedaj.

 

Predajamo jim varnost, podporo z velikim spoštovanjem in brezpogojno milino.

Možna je energijska transmisija na daljavo tudi preko skypa.

Energijska izmenjava ( 1-1,5 ure ) – 144,00 EUR

Kontakt za dogovor termina ali nadaljnje informacije:

TEL: 051 657 442
E mail: queya144@gmail.com

Skype: karlribic
Paypal: https://paypal.me/karlribic